Over ons

Wij zijn een warme familie uit Vlaams-Brabant België, die een diepe liefde koestert voor de prachtige Ardennen. Onze band met deze betoverende regio is geworteld in onze talloze herinneringen aan gezellige familiemomenten hier. Zo vaak hebben we genoten van de rustige schoonheid en de opwindende avonturen die de Ardennen te bieden hebben.

Gedreven door onze passie voor deze plek, hebben we uiteindelijk besloten om een stukje van deze magie voor onszelf te behouden door het verwerven van onze eigen chalet in La Roche-en-Ardenne. Een toevluchtsoord waar we naar toe kunnen ontsnappen, weg van de drukte van het dagelijks leven, om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke pracht om ons heen.

Echter, we realiseerden ons al snel dat onze liefde voor deze plek gedeeld wordt door velen. We begrijpen maar al te goed de drang van anderen om de Ardennen te verkennen en te ervaren, net zoals wij dat doen. Daarom hebben we besloten om onze chalet ook beschikbaar te stellen voor verhuur. We willen anderen de kans geven om de magie van de Ardennen te ervaren en te genieten van de onvergetelijke momenten die deze regio te bieden heeft.

Bij het aanbieden van onze chalet aan gasten, streven we ernaar om een onvergetelijke ervaring te bieden, net zoals wij die ervaren wanneer we hier verblijven. We hechten veel belang aan het creëren van een warme en gastvrije sfeer, waar onze gasten zich meteen thuis voelen. Ons doel is om elke gast te verwennen met alle comfort en gemakken die ze nodig hebben voor een onvergetelijk verblijf in de Ardennen.

Kortom, we nodigen u uit om deel uit te maken van onze liefde voor de Ardennen en om samen met ons te genieten van de natuurlijke schoonheid en de onvergetelijke momenten die deze regio te bieden heeft. Welkom bij ons thuis, waar herinneringen worden gemaakt en avonturen beginnen.

 

Indien U verdere vragen heeft, kan u steeds contact met ons opnemen via dit contactformulier.